E ovak uspijem ja nekako i sredit taj LAN ,prvo me je zajeb... ona sranja za brzinu prijenosa i jedva naredim na nekakvi "autonegotiate for 10 FD " a na drugom kompu na "autonegotiate for all"-nisam siguran jel se tako stvarno zove al uglavnom za sve postojeće....al me jeb* brzina prijenosa jer je ona na 10 Mbps što u stvarnosti je jedva 1 Mbps....jel to tako inače ?Kabl je dugačak oko 15-ak metara dal to ima veze?
Probavo sam stavit i na 100 FD i 100 HD (što uopće znaći fd i hd) al onda ne može naći drugi komp u view workgrups computers!!!
Kad mi je na postavkama da sve radi kako treba u windowsima uđem u neku igricu(Konkretno Star Craft Brodwars tek tolko da probamo jer se da nabrzinu instalirat....) i ne možemo naći jedan drugoga tak da nam otpada multyplayer igranje ......

kak da to rješim?Probavo sam i s nekim drugim igricama prije ali s jednim drugim kompom ali isto nije htjelo
Oba dvojica imamo FireWire pa dal se može umrežit preko toga???Jel kolko sam skužio da može i da ide po 400 Mbps

pa ne bi bilo loše !!!Dal se jednako umrežava kao i s crossover kablom???I kolko dođe jedan fireWire kabl???'
Je znam da imam too much pitanja al eto da ih strpam u jedan post ......