Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 18.05.2011., 23:24   #5142
Swarm dude
Premium moderator

Swarm dude's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Ima ga ovdje (no nešto sam načuo kao da više ne šalju iz jedne poslovnice u drugu? ne znam je li zbilja tako, pa onda naivno linkam ).
Nemojte me krivo shvatiti i misliti kako ovaj mali ampić dižem u nebesa, ali za 299 kn stvarno se nema što tražiti, tu DIY ni izbliza ne dolazi u obzir ako se zbroje svi troškovi i utrošeno vrijeme te potencijalno uloženo/dobiveno. A po meni svira bolje od konfekcijskih mikro "hi-fi" linija kakve ljudi imaju po domovima. Imam priliku iz prve ruke isprobati i mini liniju, to pojačalce, AV receiver i stereo integrirca u istim uvjetima, pa eto, to su moji dojmovi

EDIT: ako ikomu predstavlja išta, kada sam uspoređivao AV receiver (konkretno Yamahu RX-V365, znači entry level AV receiver) EQ i sve korekcije bile su na "straight" znači isključene. Zvukovno su tu negdje, no s obzirom na to kako je pojačalce višestruko jeftinije vaga je u tom smislu prevagnula na njegovu stranu a i naravno tu je potencijalna "mjerna pogreška" zbog subjektivnosti izazvane iznenađenosti kako ta mala kutijica solidno radi . Ako nekoga veseli, može se zavisno o afinitetima i "poboljšati" zvuk receivera (čemu ne pribjegavam, svi ekvilajzeri na mojoj opremi su isključeni). Naravno ne smijemo zaboraviti prednosti receivera koje su i više nego očite. Možda bi situacija bila drugačija sa ekvilajzerom ili automatskom kalibracijom koju receiver može obaviti, no kažem, ne volim takve metode.

CPU: AMD Opteron 3365 cooled by LC-CC-120
MBO: MSI 760GM-E51 FX
RAM: 4 x 8 GB G.Skill Ripjaws DDR3 PC-12800
VGA: Nvidia Quadro K600
SSD: Crucial BX500 1TB
HDD: Seagate Barracuda Guardian 2 TB
PSU: Silverstone Strider Essential 600W

Zadnje izmijenjeno od: Swarm dude. 18.05.2011. u 23:35.
Swarm dude je offline   Reply With Quote