View Single Post
Staro 17.10.2002., 12:26   #12
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
ne znam di ih ima za kupit, ima neki članak na PC Ekspertu mislim, pa pogledaj malo arhivu. meni je moj optički dobar, očito si radio sa nekim za 50-100 kuna, a to je isto ko da voziš rabljenog fiat dizela i kažeš da oni ne valjaju, a nisi probao BMWov, Mercedesov ili VWov dizel (namjerno nisam napisao njemački, jer Opel radi grozne dizele ). Kvalitetan optički miš je najbolji miš.

Što se tiče drugog posta da je to previše novaca za miš i tastaturu, to je subjektivno. Ako si grafičar treba ti kvalitetan optički miš jednako kao i monitor (prije ovog miša imao sam kuglični Microsoftov Intellimouse, platio sam ga 300 kuna i bio je fantastičan, i danas je, nakon nekoliko godina kao nov, ali sa njim nisam mogao precizno rukovat u Photoshopu). Novinaru je jako bitna tastatura. A što se tiče puno, 120 kuna definitivno nije puno za tastaturu. Ma nije ni 500 kuna za miša, ako kupuješ na rate cijeli komp. to te dođe 30-40 kuna mjesečno više, ovisi o količini rata. Po meni je puno veća glupost kupit grafičku karticu za preko 2000-2500 kuna. Ja sam svoju GF2 Ti kupio prije desetak mjeseci, za nekih soma i 200 kuna i tek sad osjećam potrebu da ga zamjenim, za neku jednako vrijednu karticu koja će me dobro služit sljedećih 10-12 mjeseci.
Elven je offline   Reply With Quote