Ovako, pokusat cu odgovorit svima u jednom postu.
@T0mB1ll
Ne, nisam to ni mogao provjeriti preko moj.tele2.hr. Jednostavno nemam te opcije. Ili sam stvarno lud/glup, ili je stvarno nema. Jedno od to dvoje mora biti
@karabaja
Nema veze sto nije pravovaljan dokaz, cisto da imam nesto sto ce dokazati da sam pokusao na sve moguce i nemoguce nacine kontaktirati sa njima i samim time rijesiti ovaj problem. HAKOM sam vec provjerio, njima cu sutra srocit zalbu, ali hvala na linku
@laytime
To upravo i radim. Karticu svoju cu izgasiti, mobitel uredno vratiti u kutiju, na kraju balade i jedno i drugo vratiti na prodajno mjesto gdje samo potpisao ugovor i dobio mobitel.
@svi ostali i vec nabrojani

Ugovor sam potpisao jer je meni pretplata stvarno jako potrebna, a kad vec isti potpisujem, odlucio sam si ubosti malo bolji mobitel. Valjda logican slijed stvari
Inace, saznali smo i razlog zasto je mojoj dragoj danas izgasen mobitel. Navodno ima 750kn za ovaj mjesec, iako joj je kartica ukljucena tek u petak. Mobitel koji ona ima je htc desire hd, aplikacija na njemu uredno zabiljezila 37 sms poruka, oko 9min razgovora. Internet na mobitelu u potpunosti iskljucen, ni 1kb se nije potrosio. I eto, ima 750kn mobitela. Zatrazili smo ih ispis poziva za prosli i za ovaj mjesec, ova u SZK kaze da to ne mogu napravit (!!!).
Nisam inace zivac po prirodi, ne jebem majke i sl. pizdarije. Niti to mislim raditi. Lijepo, mirno i smireno cu ovo rijesiti. Tuziti se na sve moguce i nemoguce nacine, pa makar morao mail slati i josipovicu. Ovakva pljacka nema smisla, ovo je smijurija nad smijurijama. Placati dalje necu, ukoliko je potrebno cekam sud i rjesenje na istome. Mada je nase sudstvo totalno u banani, gore od tele2 ne moze nikako biti. Uostalom, dokaz da nisam jedini lako pronadjete i na ovom linku:
http://cafe.mobil.hr/threads/38403-T...risnika/page84