View Single Post
Staro 18.05.2011., 13:14   #59
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor tor Pregled postova
To sam već jednom napisao prije ohoho godina pa ću samo da ponovim - ispod 250 kn ni screensaver ne mijenjam. Rušite posao, profesiju, povjerenje i kredibilitet cijele struke s takvim ciframa. Što prije to shvatite, biće bolje i vama i svima oko vas.
kad bi sve bilo tako crno-bijelo, super. nazalost (barem u mojoj sredini, sisak + okolica) je puno drugacije. ja sam svjestan da moj odradeni posao vrijedi puno vise, ali necu ponavljati sto sam vec napisao. ja sam takoder svjestan kakvi "serviseri" rade po IT servisima, ali opet - mogu se fuckati kada ce osoba prije odnijeti tamo i dati 200 kuna za sat vremena posla nego dati meni 100-150 kuna za kvalitetnije odraden posao. jebiga.

Burko je offline