View Single Post
Staro 18.05.2011., 12:15   #57
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
mojih 100 kuna u slicnom slucaju - odi do frenda sa svojim autom (jer on nikad nema goriva, a bas mu je zadnji dan godisnjeg), noc prije pronjuskaj po vemilu ponudu (jer u sisku sam - ogranicenje ponude), sa njim do vemila, tamo se navlaci i pregovaraj cega ima/cega nema sa nekim idijotom od prodavaca iz moslavine koji je uvjeren da je najpametniji (a najzesce sto mi je provalio - fortron 350w nece biti dovoljan za 1950gt, ali codegen 400w je puno jace i dovoljno?). ipak jedva sve pogurali u budget, podigli to pocetkom druge smjene, sastavljam komp ko' da sastavljam sebi (jer jebiga, frend je pol metra od mene), sve spojeno, paljenje - gecrk nakon 10 sekundi rada. dijagnoza - otisla regulacija na 1950 i to dok sam bio u biosu i namjestao datum . sutradan opet do vemila, opet se navlaci sa istim konjom od covjeka (a tada je prodavacev izgovor bio - "cudno, nije nam se jos niti jedna vratila, kako je ova krepala tako brzp??". a u pitanju najjeftiniji peak, jer se nije imalo za vise (upuceni znaju o cemu pricam, proizvodac koji je stedio bilo gdje, samo da je malo manja cijena od drugih).

i onda tek tu subotu zblekaj tu drugu graficku, dizi sistem, diti drivere, sve programe sto inace idu, i jos na to instalacija par igara gdje svaka oduzme cca 20-25 minuta. i za sve to 100 kuna............
NHF, ali kako si dopustiš tako nešto? Daj se cijeni malo više, da mi je rođeni brat ne bi si dozvolio tako nešto ... i to sve za pišljivih 100kn! Skoro da mi dođe neugodno reći koliko sam uzeo jučer za popravak jednog kompa koji se sastojao od izmjene grafe samo, očito ja sebe previše cjenim
Router je offline