Citiraj:
Autor flyer1
.........
za višesatni rad dobio sam pedeset (50) kuna.
|
mojih 100 kuna u slicnom slucaju - odi do frenda sa svojim autom (jer on nikad nema goriva, a bas mu je zadnji dan godisnjeg), noc prije pronjuskaj po vemilu ponudu (jer u sisku sam - ogranicenje ponude), sa njim do vemila, tamo se navlaci i pregovaraj cega ima/cega nema sa nekim idijotom od prodavaca iz moslavine koji je uvjeren da je najpametniji (a najzesce sto mi je provalio - fortron 350w nece biti dovoljan za 1950gt, ali codegen 400w je puno jace i dovoljno?). ipak jedva sve pogurali u budget, podigli to pocetkom druge smjene, sastavljam komp ko' da sastavljam sebi (jer jebiga, frend je pol metra od mene), sve spojeno, paljenje - gecrk nakon 10 sekundi rada. dijagnoza - otisla regulacija na 1950 i to dok sam bio u biosu i namjestao datum

. sutradan opet do vemila, opet se navlaci sa istim konjom od covjeka (a tada je prodavacev izgovor bio - "cudno, nije nam se jos niti jedna vratila, kako je ova krepala tako brzp??". a u pitanju najjeftiniji peak, jer se nije imalo za vise (upuceni znaju o cemu pricam, proizvodac koji je stedio bilo gdje, samo da je malo manja cijena od drugih).
i onda tek tu subotu zblekaj tu drugu graficku, dizi sistem, diti drivere, sve programe sto inace idu, i jos na to instalacija par igara gdje svaka oduzme cca 20-25 minuta. i za sve to 100 kuna............