View Single Post
Staro 17.05.2011., 14:33   #1
Val1407
Registered User

Datum registracije: May 2011
ACER Aspire 7750G

Pozdrav, često čitam ovaj forum ali sam se tek sad registrirao zbog par pitanja. Zapeo mi je za oko ACER Aspire 7750G-2416G64Mnkk (i5-2410M, 6GB rama, 640GB hard, HD6650, 17.3") koji košta manje od 5000kn

Dosad sam radio na jednom IBM ThinkPadu s kojim sam bio prezadovoljan što se tiče kvalitete, trenutno imam Asusa s kojim sam također jako zadovoljan što se kvalitete tiče (nekidan napunio 3 godine). Pošto je nekako došlo vrijeme da pređem na nešto bolje i novije, našao sam par laptopa (par asusa, fujitsu lifebook itd) među kojima me najviše privlači upravo ovaj acer. Davno prije sam obećao samom sebi da neću nikad uzet HPa il Acera, nakon što sam vidio kak su moji poznanici prolazili s njima (jaaako loša kvaliteta izrade, plastike, katastrofa tipkovnice na aceru itd). Međutim, kao što kažem, pogledao sam nekakve reviewe po netu (http://www.notebookcheck.net/Review-...k.45861.0.html) gdje je laptop jako dobro ocijenjen i samim pogledom na komponente te cijenu ostajem bez riječi (doduše, nisu iste komponente unutra, ali isto je kućište, to me zanima)

Na nekoliko mjesta sam pročitao da je acer u zadnje vrijeme dosta popravio svoju kvalitetu i da više nisu onako "loši". Htio bih čuti iz prve ruke ako netko ima navedeni model (http://www.diskont24.com/product.php...cat=125&page=5) koju riječ o njemu te također općenito noviji acerovi laptopi, jel istina da su kvalitetniji? Nakon pročitanog tog reviewa, laptop mi se čini stvarno ok kvalitete...

Dakle, uzimat ovog acera (jako mi se sviđaju komponente, 17.3" ekran i full size tipkovnica sa numeričkim dijelom, uz sve to laptop je prilično lijep) ili za slične novce uzet nekog asusa sa manjim ekranom, manje rama i slabijom grafičkom i bit siguran, nebih se htio opeći...

Jel vrijedi produžit garanciju za njega na 3 godine, mislim da se vrti nešto ispod 500kn i može se produžit unutar prve godine?

Također, čipset je HM65 a procesor je sandy bridge, nigdje nepiše jel ti ispravljena verzija ili ona stara sa greškom? Poslao mejl diskontu, ne odgovaraju ništa...
Val1407 je offline   Reply With Quote