View Single Post
Staro 17.05.2011., 14:18   #1032
Street_Racer
Ulični trkač
Moj komp

Street_Racer's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Jel naručivao netko štogod u tom famoznom njihovom happy houru?
Ja htio u pon ujutro naručit hdd (wd green 2tb). Inače u Osijeku dođe 700kn pa reko zašto ne uštedit tih 70kn, ne moram ni poštarinu platit jer ima opcija da se podigne u poslovnici. Uglavnom, dočeko ja 1h ujutro, i pravim narudžbu kad ono nema popusta (a piše da je u tijeku happy hour na hdd i hladnjake). Reko ajd ako kliknem kupi možda će naknadno zaračunat popust kad ono ništa, cijena ostaje regularna. Probam kupit hladnjak na istu foru, kad ono za hladnjake mi uredno prikaže popust od 10% na ukupnu cijenu. Pošaljem ja njima mail da želim poništit tu narudžbu u kojoj nema popusta i pitam u čemu je problem. Stiže mi ujutro odgovor, tj. mail u kojem mi prilažu ponudu u pdfu sa popustom. Kad ono umjesto 10% popusta na ukupnu cijenu od 700 kn oni meni dali popust 10% na osnovicu (bez pdv-a) pa umjesto 700-10% = 630kn sad cijena iznosi 600kn-10%=540kn+125kn PDV = 665kn. I sad meni nije jasno otkud to. Pošaljem ponovno mail zašto nije popust na 700kn kako bi trebalo bit i od onda mi se više ne javljaju.

Poštene trgovine: #1 #2 #3 #4
Street_Racer je offline   Reply With Quote