Najviše što sam uzeo je bilo 300 kuna za ugradnju napajanja (mojeg, Chieftec GPS 350) i čišćenje kompa + promjena paste na procesoru (Celeron, 478) te instalacija windowsa sa popratnim programčićima i testiranjem diska. Mislim da i to nije neka cifra kad se sve zbroji koliko bi recimo u najjeftinijem servisu koštalo.
Inače da, rodbina i prijatelji te usluge dobivaju besplatno, ali zato su hvala Bogu spremni pomoć kad meni treba nešto.
Citiraj:
Autor Guls
Ma steral bi ga u krasni kurac. Em radiš džabe, em radiš kvalitetno, a ljudi te onda jebu za sitnice... katastrofa. Baš smo mi Hrvati gamad.
|
Ma općenito nam je informatička pismenost ispod prosjeka, a gledaju te ko Boga ak znaš naštimat programe na TV-u i slično. Prije nekih 2 godine sam stavljao nove winse, drivere i programe ujaku na neki Lenovo laptopek na kojem nije imao zvuka od kad ga je kupio (godinu dana prije). Naravno, stavio sam sve drivere kao i od zvuka i ne mogu opisat kakav je izraz lica bio kad je skužio da konačno ima zvuk na uređaju koji koristi godinu dana
Ne moram ni pričat koliko sam puta namještao ADSL, MaxTV i sad DVB-T uređaje po susjedstvu.