Citiraj:
Autor ivostoka
Kako si zadovoljan za tim zvucnicima, ja ih planiram kupiti u linsku, pa me zanima kvaliteta zvuka i imaju li onaj duboki bass?
Dosta su jeftini za sustav te snage i drvene konstrukcije, sad se samo bojim da nisu jako losi?
Najbitinij mi je dubok bass, pa je li mozda bolje da idem s v1 jer imaju jaci subwoofer
|
Pa ja sam stvarno zadovoljan sa zvučnicima, prešao sam s creative A300 na njih i stvarno se nebi vratio na stare. Kad sam ih tek kupio, zvuk mi nije bio nešto, bas mi je prdio...ali kroz nekih tjedan dana se stanje popravilo, pretpostavljam da je uzrok tome bio usviravanje zvučnika i dok sam ja malo naredio zvuk na zvučnoj jel dosad sam koristio samo 2.1 sisteme.
Mislim da ti zvuk dosta ovisi dali ćeš ih slušati na onboard zvučnoj ili na nekoj boljoj. Preporuka je kupiti neš bolje, ali mislim da ne treba pretjerivat.
Zvučnici su po meni najbolje što možeš dobiti za te novce i ja sam stvarno ZADOVOLJAN sa zvučnicima.
Što se tiće subwoofera, mislim da ti je dovoljno ovih 50w. E sad, "duboki bas", meni različito zvuče kad ih spojim sa zvučne na stereo pa da on sam podiže na 5.1, a drugačije (bolje) kad spojim iz zvučne sve kablove za 5.1...basa ima dovoljno, ali ako baš želiš da ti samo on nabija, barem kod mene imam opciju na zvučnoj da mi podigne niske tonove za 15db, ali to dobro radi do nekih 50% volume-a, poslije toga počne "prditi"...kada bi mogao podesiti na nekih +5db mislim da bi bilo super
Ja sam jačinom subwoofera zadovoljan, basa ima sasvim dovoljno za moje potrebe, više mi se sviđa da ima veći raspon zvuka nego da mi bas udara po ušima i da mi je samo to dominantno, iako mislim i da zato ima potencijala, ali da je kod mene ograničenje zvučna kartica
Tek sada vidim da si iz Osijeka, ako želiš možeš doći kod mene jedan dan i poslušati kako sviraju...ja stanujem tu u OS