Zakonski rok za ostvarivanje jamstva je 45 dana, od svih trgovina s kojima sam poslovao privatno i kroz firme problem sam imao jedino sa hg šrotom, ali i to pitanje je na kraju rijeseno u moju korist.
Na ljude iz protisa se zbilja ne mogu pozaliti, svaki puta kada sam trazio info dobio sam, svaka narudzba je stigla na vrijeme i korektno. Zadnji puta sam slozio prijatelju skoro cijelu konfu kod njih, ostavili smo pozamasnu svotu, cak je na kraju sve ispalo jeftinije i od adm-a, a prevagnuo je samo izbor graficke kartice.
Ne moram ni spominjati da bi na potpuno iste komponente konacna cijena u linksu bila gotovo 20% veca.
Da seru tratincice, pisaju crno vino i dijele tablu viagre za svaku kupljenu termalnu pastu ne bih im dao niti lipu nađenu negdje na cesti u gradu.
Gledaj to ovako, ti imas gtx 560 koju si platio 1600kn, ja takvu istu kupim u stinksu za 2000kn, da li je moja bolja i vrijednija zasto sto oni 'rjesavaju garanciju'?
Sto se tice poste i placanja postarine, ugl trgovine snose te troskove, ali to zavisi od potrosene svote, odn, da li je garancija ostvarena ili ne.
Dakle, stinks ili neka druga lokalna trgovina samo i jedino u slucaju da si bas prisiljen
i7 2600K - protis/adm ~2150 Kn vs links ~2600 Kn