View Single Post
Staro 16.05.2011., 20:51   #32
Overclock
Premium
Moj komp

Overclock's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Za početak malo mudrosti

A kaj se tice cijene, mene je osobno sram uzeti vise od 150-200kn za instalaciju windowsa i drivera ukoliko se radi o win XP ili 7 i nepotrebno zadrzavat neciji komp da si pisem vrijeme. Instalacija win je punih 2.5 min posla a ostatak je cekanje, nakon toga driveri, pa da ih je i 12 to je 40 min posla(ja na svom kompu trebam instalirat tolko i to je oko 3x vise od prosjecnog korisnika).

A sad programi i/ili zastita i/ili flashanje biosa i/ili backup i/ili postavljanje mreže i/ili konfiguracija raznoraznih programa, to je dodanih 50-xxxxkn.

Imam feeling kolko citam ovu temu da mi karma vraca s druge strane , niti me dere elektricar, niti elektronicar, bogami niti plinoinstalater (fala bogu automehanicara vidim samo na promjeni ulja) a preporuke se sire kao i broj zadovoljnih stalnih musterija pa je valjda cijena/kvaliteta usluge u redu.

P.S ovaj zakljucak o zahtjevnosti zenske populacije itekako stoji, od prohtjeva da sve bude rozo, da se muzika pali na gumb i da video playeri sami vuku titlove i da nikakvi virusi i hakeri ne mogu upast u racunalo a da ona nemora nista kliknut ali da sve radi ko da te zastite nema... i je'l ja znam di ima za kupit puno razlicitih modela torbi za laptop da moze uskladit s odjecom.....
Overclock je offline