View Single Post
Staro 15.05.2011., 19:21   #1554
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006

MIslim da kaskoa nitko nije skuzio,on je htio malo iscrpniji odgovor, znači da se malo potanje objasni princip rikavanja pojedinih komponenti na PCB-u prilikom kurblanja Furmarkinja.
Možda bi netko to i znao , ja evo majke mi neznam, mogu samo ono logički usporediti moje furmarkanje( prvi put išao vrtiti odkad se koristim kompom) sa obe 8800GTX u mom vlasništvu. Obe pod istim hladnjakom, obe ispod 65c...

...jedna je odapela, druga nije. U čemu je kvaka?Neznam, al znam da je ta nesretna GTXica vrtila tko zna koliko 3dmark06ica, i S.T.A.L.K.E.R.A bez najmanjeg problema, da bi odapela nakon 5 minutnog "burnanja".
Predpostavka je ta da je odapeo VRM, jer kartica u desktopu radi, al nevoli 3D nikako.

@kasko - ovo što veliš, da bi u slucaju dobrog hlađenja mogao vrtiti furmark tjedan dana... ako je kartica 100% ispravna,onda je veća šansa da nebi krepala prvi dan
Kod mene furmarka nema vise na kompu, nekad me zna stegnuti kad vidim po forumu SSove ekipe kak "testira". Što je tu je, ja sam naučio da netražim sreću u tom smeću
Halos je offline   Reply With Quote