Citiraj:
Autor kasko
Znači da on uopće nije štetan ukoliko su ti temperature pod kontrolom?
|
da, ovo stoji, i to je napisano jos u mom prvom odgovoru. sad ja ne znam jesam li ja glup sto ne razumijem sto jos napisati, ili ti namjerno prcas i pravis budalu i od mene i od sebe.
dakle, ako cemo jos jednom:
da, furmark (i msi kombustor) je sinteticki test koji izvlaci max iz graficke kartice. prilikom testiranja cijela graficka je pod max opterecenjem, i da - automatski cijela graficka se itekako grije.
i da, ako je hladenje losije, postoji realna sansa da ce nesto vrisnuti (najcesce memorija, ali i VRMi, jer su ove dvije stvari najcesce losije hladeni).
dakle da, ako imas dobro hladenje - nemas brige, i mozes vrtiti furmark cijelu noc. naravno da nije stetno za graficku u smislu da ce program pojma nemam - dici napon i ubiti graficku karticu ili stajaznam, ali je potencijalno zeznut jer ju moze ubiti (jer, opterecenje == vise temperature == postoji sansa da ce nesto krepati). trebam opet ponoviti?
ili definiraj pitanje jer se ponavljas vec po koji put "sto ce biti grafickoj", a lijepo sam ti napisao jos u prvom postu - temperature. treba quotati? pa evo:
Citiraj:
Autor Burko
ubije ju opterecenje kojemu mislim da se jedino BFBC2 moze pribliziti. tj VRMi se jos ljepse griju, GPU, memorija, kontroler......... sve lijepo dobije jos od nekoliko do 10tak °C, i vise.
|