View Single Post
Staro 14.05.2011., 21:23   #611
grga11
Premium

grga11's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor EvgeniyDragunov Pregled postova
Pozdrav evo mene još jednom sad dosao iz ZGB.

Ajmo ovak pusti te lan portove imam my smooth wall i managed switch iza 763 to sam pitao vise radi reda.

Znaći ovak lan portovi pola pola maxtv lan.

Jel imas postavke za T-com klasicni telefon (SIP)koji se nalazi na phone1 lako ja konfiguriram phone 2 za nonoh.

Kaj se tice 541 mogu ga bridge-at na 763 ali mi to bas i netreba, na njemu bih volio konfigurirati maxtv na jednom od portova i staviti t-com fiksni na phone1 nonoh na 2.

Imam vise lokacija na kojima se moram baviti kemijom.

E a da ne pricam o stalnom vodu od optime u jednoj firmi di odrzavam uffffffff no to cemo ostaviti za neku drugu zgodu.

Nakon toga dolazi i asterisk ali si za to moram odvojiti barem jedno tjedan dana i zakopat se u dokumentaciju.
Pozdrav!

pročitah tvoj post vezan za voip telefoniju pa bih ti rekao par mogućih problema koji će te čekati dok to sve podesiš. Naime, problem kod t-com voipa je to što koristi drugu virtualnu konekciju na adsl-u (dakle ne PVC0 0/33 sto je internet (PPPoE), nego PVC1 0/50 sto je voip). Ja sam se jako napatio i nisam uspio natjerati pbx centralu da se spoji direkt na voip server (pri tome sam iskonfigurirao config file od siemensa do temelja). nonoh će raditi jer ide preko interneta(PVC0) dakle ako podesiš nonoh neće ti raditi t-com, a ako podesiš t-com neće raditi nonoh (mislim naravno na portove phone 1 i 2).

Eto, ako uspiješ šta riješiti dalje od ovoga, javi. Pozdrav.
grga11 je offline   Reply With Quote