Mi isto doma imali probleme jučer. telke štekaju net umire.... veza pala za skroo 5 mbit-a.
I naravno govore da je to zbog parice... ja kažem pa kako sad odjednom, već godinu dana radi na 14mbita i nikad problema... pa onda druga priča dali rade torrenti, veliki down/up i tako bla bla....
Danas ujutro opet zvao, malo im objasnio na "drugi" način, i ne bi vjerovali nakon pol sata brzina nazad na 14mbita....
Ovo je prvi put nakon skoro 2 godine da su bili nešto veći problemi.....
Citiraj:
Autor yaya
Ej ljudi vec danima se prekida internetska veza oko 8 ujutro a STB se ne moze upalit daljinskim upravljacem, nego se na gumb resetira onda do imendana,danas po nti put zovem i covjek me uvjerava da sam ja gasila router, o jebote, i stalno ist aprica i da jos mi je rekao da se modem moze ugasit od velikog prometa na racunalima, downloada, torrenta kaj ja znam, nije opce bilo prometa, jer su kompjuteri ugaseni a ja citala neke vijesti na lap topu...pa dajte recite ko je tu lud...?? 
|
Meni su preko noći pustili nekakav upgrade, telke su jutros bile ok, jučer je isto kao i tebi, gasili ih masu puta.
Danas zvao za net i sve riješili... Zovi i gnjavi