View Single Post
Staro 14.05.2011., 12:07   #1090
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Zovem danas i lik me uvjerava da je to OK da je upload do 256kbps

Ja mu lipo kažem kako sam do ovog Voipa ima 55-60KBps (kilobajta) i da mi to srede jer i maxtv ždere neki svoj dio kolača za upload tako da mi je realni UL vrlo loš iako mi router prijavljuje 1083kbps.

On kaže kako je s ovog broja prijavljivan kvar već dosta puta - kad su nesposobni idioti (nisam to reka al sam mislija )

Evo, ponovno prijavija kvar pa ću vidit šta će biti.

Pitam ja njega, kako to da se Voip ovako gura i forsira ljudima na silu, on da je to nova tehnologija bla bla bla i da je to bolje kao digitalni signal (TV).

Dobro, kažem ja - što ako mi nestane struje ili router crkne - kako ću onda prijavit kvar? Vjerojatno s T-mobile mobitela

Koje su to lopuže smrdljive, nemogu vjerovati da nitko ne komentira tu prisilu na voip - tko je ikad od njih zatražija to? Što ako ja to ne želim!?

Baš ću danas otići do T-com centra, ako mi žele stavit voip nek mi maknu pretplatu na telefon jer nema nikakvog smisla da im plaćam 2 pretplate za jednu te istu stvar - ovo je bezočna pljačka.

Citiraj:
Autor extasy Pregled postova
Maximum line rate: 13252 kbps (downstream) / 1172 kbps (upstream)

Znaci problem nije do linije, jer linija ti je u mogucnosti pružiti tu brzinu koja ti piše. Ipak se igraj sa SZK i prijavljivanjem kvara (strpljen spašen)