Meni na mojoj mashini ide....pa ocajno. Neke mape pise 40-50 fps a imas osjecaj da je jedva 20. Druga mapa pise 20 i padne i nize kad je akcija. Podesavanja grafike gotovo da i nema, iskljucio sam sve dodatne efekte, nije pomoglo. Jeb ga.
Al zvuk, prekida, preskace, u pola govora na misijama puca...ma uzas. Mislio sam da je do mene, al nijedna druga igra ne zajebaje ovliko sa zvukom. Vidim da se i drugi bune, mozda bude patch za ovo.
Gameplay, osim standardne fore sa regeneracijom heltha, ka da wolverine klonovi setaju okolo, sta me zivcira do daske, saspes 30 emtaka u nekoga da ga ubijes..il 10 metaka u glavu. Doduse glupi su ko cigle pa imaju mozak velicine zrna kafe pa treba i to pogodit.
Granata je epic fail, bacim granatu i ocekujem da zagrmi kad pukne i da bar nekog zakacim. Nista. Domet granate je 25cm, moram je stavit nekome u djep da bi nesto napravila. Glavno da njihove granate imaju radijus djelovanja da mislim da sam miran ako stojim 10m dalje, odletim na pod ko vreca govana.
Customizacija lika je zabavna, igra ima potencijala, al treba je ispatchat masu. Sve vise usranih portova izlazi bez ikakvog quality checka i opcija za podesavanje grafike. Vise imam opcija za setup zvuka (3 slidera) nego za grafiku.