View Single Post
Staro 13.05.2011., 08:47   #1914
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Potpis!
Di stavi legendardnog Sipowitza i Horatia klauna u istu rečenicu. Inače mi svi ti CSIovi nisu pretjerano napeti, na početku su još bili ok, ali iz sezonu u sezonu sve lošije i lošije, slučajevi se ponavljaju ili izmišljaju totalne hardcore gluposti i SF stvari koje nisu više ni gledljive, al aj i Las Vagas i NY mogu izdržat, ali Miami odavno ne gledan zbog gore spomenutog asa... negledljivo, meni bar.
Ej ej, necemo odma kopljem u glavu, nisam ni ja mutav pa da mislim da je Horatio Caine olicenje glumca za emmy nagradu, bas obratno. Upravo zbog tog njegovog "cool" efekta i onelinera, ponasanja, naocala i ostalih stvari je tip postao legendaran. Ali u trash smislu. Plus, posmicao i pohapsio je vise bad guysa nego .... aj ok, malo manje od Bauera

Sipowitz je pak legenda u drugom svjetlu, on je onaj good guy murjak koji ima svoj nacin rada i tip ga glumi stvarno odlicno.

Onda Crockett iz Miami Vicea - opet nemres rec da je zasluzio emmya za glumu, ali nekak pali!

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
EDIT: Kaj se tiče CSI Miami. Zašto bacati drvlje i kamenje na David Carusoa? CSI Miami je upravo onakav kakvog su zamislili otpočetka. Htjeli su da bude najnerealniji od svih troje. Nema to veze sa glavni glumcem.
Exactly, ima i neki mini documentary dodatak seriji koji sam vidio na Youtubeu gdje bas opisuju zasto je Caine takav kakav je i da bas zele da serija ima neki mini-sprdacina stih u nekim dijelovima. Caine je dijametralno suprotan od Grissoma, koji je prokleti genije i nakon sto je on napustio Las Vegas, serija se razvodnila do bola, iako je Fishburne dobio prilicno zanimljivu ulogu i arch-nemesisa, ali to nije to vise, barem meni.