Jako loša optimizacija igre, barem kod mene, imam Ati HD6870, igra vrti 40-tak sve na low s tim da to izgleda kao da radi na 20 fpsa, čudno nešto skroz. Inače od svake igre tražim 60 frejmova, pa makar morao smanjiti detalje više mi je bitno da radi fluidno, ali u ovoj igri sigurno leži neki problem, možda je zbog OpenGL-a i ATI kartice. Probao sam zadnji hotfix 11.5a koji je kao trebao poboljšati stanje za Brink, ali ništa od toga.
Inače igra je ok, nisam imao prilike igrati online jer sam skinuo krekiranu verziju da probam, ali koliko sam igrao sviđaju mi se mape, puške imaju recoila i customizacija istih je dobra, zvukovi su odlični. Customizacija lika je prva liga, iako na početku nije sve otključano nego samo par preseta, ostale stvari se otključavaju levelanjem koje ide poprilično brzo. Friendly AI se često zna izgubiti, briju neku svoju šprehu npr. engineer treba repairat onaj autobot i vrti se oko njega ali ništa, medic nekad zuji oko mene dok ležim i ne daje špricu i tako to. Ručne bombe su katastrofa, kao da bacam petarde, radijus eksplozije im je 1m. Melee udarac je isto čudan, nema nikakvog osjećaja kad nekog odvališ, a često sam zamahivao na tipa i njemu ništa.
To je početni dojam, nisam se mogao dobro uživiti zbog lošeg frejmrejta, stalno trzucka i šteka, a i zbog AI-ja, jedno je igrati tako a drugo protiv "žive" ekipe sa neta. U svakom slučaju, moraju popraviti par stvari.