View Single Post
Staro 12.05.2011., 13:55   #1822
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor gnjepar Pregled postova
Da, sjećam se tvog slučaja. Svima oko tebe normalno sve radi (korisnička je zvala nekoliko tvojih susjeda koji su rekli da nemaju problema), povlače punu brzinu a jedino ti imaš problema. Također, prema log file-u na tvom modemu i prema log file-u na routeru na koji je tvoj modem spojen (router u "centrali" da ne bi bilo zabune ), nema nikakvih problema. *Na temelju toga nisam mogao nikako pomoći.*

Uvijek postoji opcija da nazoveš korisničku i kažeš da ti pošalju servisera. Ako on sa svojim laptopom izmjeri ok brzinu onda će ti naplatiti 150 kn. BTW, sam određuješ vrijeme servisa.

Ja i ti smo skoro susjedi a moja je brzina ok (pogledaj u sig) :P :P
Citiraj:
Autor gsxr750k9 Pregled postova
.......
pa kad ga već quotaš ,onda odradi kak spada...

*Na temelju toga nisam mogao nikako pomoći.* = znači da mu on ne podvaljuje muda pod bubrege (sa prethodno boldanim) ,nego je to bila opisana situacija i problem.
IMHO cijenim kolegine pokušaje da pomogne,pa makar samo ubrzao proces koji bi se ionako odradio!

sve što si napisao podržavam ,ali nisi niti prvi niti jedini koji ima problema sa ISPom ,bilo kojim ...

ne dobivaš uslugu koju plačaš?

šta si kod njih 3 godine i vrijeme(novce) trošiš na pinganje servera,svako jutro i študiranje njihove infastrukture?
pređi na drugog provajdera,i završi priču.
još bi novce trošio na tužbu...koju bi vjerojatno izgubio.

ne stajem u obranu B-neta (sve su to za mene isti lopovi ,samo lica drugačija) ali ja sam (u stanu) trenutno vrlo,vrlo zadovoljan uslugom i naspram T-koma i Iskona (u kući imao oboje a Iskon nam je u firmi ,uvjek nekaj zafrkava)
i cijenom povoljni.
i igram ,i skidam i stalno imam 7-8mbit ,bez problema.

Čudi me da se nitko iz Španskog/Malešnice ne javlja ,jer su zadnjih par tj. imali jedno 2-3 puta blackout (po nekih 45min) ,odnosno ,netko je poskidao osigurače iz centrale!
konkurencija? ,vandali? ili treće?

Zadnje izmijenjeno od: BSA<AK-47>. 12.05.2011. u 14:07.
BSA<AK-47> je offline   Reply With Quote