View Single Post
Staro 12.05.2011., 13:15   #1821
gsxr750k9
Banned
Moj komp

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor 2 die 4 Pregled postova
Gle, za tebe jeftine priče, a ja ti iz osobnog iskustva pričam da mi je taj čovjek po kojem ti sada sereš javno pomogao i da od onda nemam problema, zato molio bih te da prestaneš, ako Ti imaš problema već 3g to ne znaći da svi imaju, a to što Ti imaš loša iskustva s Bnet-om to ne znaći da oni nevaljaju!
Nitko nije savršen, i to je jasno, ali ako ti netko ovdje ponudi pomoć, a Ti kenjaš po njemu, onda se malo trebaš preispitati, dali je do njih ili tebe i tvog ponašanja!
Meni sve štima, igram se na netu, skidam s njega (igram se uglavnom navečer u prime time-u) i nemam problema!
Decko.
Ja sa punim pravom iznosim svoja iskustva.
Svaki redovito placeni racun je opravdanje za moje postupke.
Iznio sam svoja iskustva
NIKOG ne uvjeravam da i njima ne stima.
Po doticnom gospodinu ne serem vec isticem ono u POBOLDANOJ recenici
koja je po meni cista PATETIKAi izmisljotina sa SZK.
ne zelim se uopce ponavljati. ja sam bio fin i pristojan u svim svojim postovima.
Ljudi se u velikoj vecini slazu sa svim sto sam rekao.
Ponavljam, imam dovoljno radnog iskustva i samoj struci i dovojno sam kompetentan dijagnosticar sto se samog networka tice.

A sad ti fino meni odgovori gdje bi ti sad bio bez doticnog gospodina?
u kurcu, hoces tak?
I dalje bi imao problema i vrlo vjerojatno bi bio jedan od onih koji imaju nesto za prigovoriti.
Gospodin je dovoljno zreo i pismen da mi se moze sam obratiti i ne trebam neke internet trolove koji jedva cekaju da mogu nekog flejmat.
ovdje se radi vecinom o ljudima s podrucja NZG kooji pristupaju preko GW 172.20.128(168).1

A sad te molim da mi se vise ne obracas, prvenstveno zato jer si sve krivo shvatio. Uvrede ne racunam

p.s. ako su za tebe odstupanja od 300, 400 500% prihvatljiva onda nemamo vise kaj razgovarati.
gsxr750k9 je offline   Reply With Quote