Imam jednu situaciju pa bih molio nekog upućenijeg u pravnu problematiku da mi pomogne kako što jednostavnije izać na kraj s tom situacijom.
Uglavnom, slučajno sam "fan" jedne od poznatih radio stanica na fejsbuku (da, Bubba, znam sve o tvojim stavovima oko fejsbuka...

) i taman nakon što sam s faksa došao doma i otvorio to čudo, izleti poruka o nagradnoj igri u kojoj je iPad2 glavna nagrada. Kao svaki lakomi Hrvat, pogledam o čem se radi....
Uglavnom, na jednoj od (pod)stranica od te radio stanice treba naći sliku iPada2 s porukom da je to nagrada i link na to "postati" kao
komentar.
I gle čuda, ja to napravim prvi. Već počnem po kući skakati ko idiot od sreće, kad stiže poruka čestitke od navedene radio stanice nekoj drugoj osobi. Ništa mi nije jasno jer još uvijek ne vidim nikog s točnim odgovorom ispred sebe no nalazim da je dotična djevojka isti link "postala" u isto vrijeme kad i ja, ali ne pod
komentar nego kao "wall post" što u pravilima nije navedeno kao traženo.
E sad, pustio bi ja to sve da prođe tako kako je prošlo, da drugi ljudi nisu počeli pisati o prijevari na moju štetu i javili mi da su u cjelokupnoj praksi te radio stanice, uvijek uvjeti bili takvi i da sam zapravo ja trebao biti budući vlasnik iPada2. Još je ulja na vatru dolila spoznaja da je dotična radio stanica počela sa svojih stranica micati sve komentare koji im ne idu na ruku, a etiketiraju ih kao lopove i varalice.
Tu sad kreće dio gdje bih se ja trebao izboriti za to što sam osvojio, pa da vas pitam, što i kako napraviti, jer preko ovoga svega ne mislim preći samo tako.