View Single Post
Staro 10.05.2011., 19:55   #141
Fantač
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Pa jesi ih zvao radi tog problema?

Dakle prvo ih probaj nazvati, možda uspijete riješiti problem, ima načina. Budi uporan i ne daj da te se riješe, jer tebi usluga ne radi kako bi trebala.
Pri pozivu reci da se često događa (bilježi sve, vrijeme i datum, poziva i pucanja veza), ako ti na taj način neće zamijeniti uređaj (vjerojatno neće) onda im šalji mail-ove (što opširnije sa detaljno opisanim problemima, vremenima, što si sve probao napraviti da riješiš problem sa svoje strane, koliko često se događa, koliko si ih puta već zvao...) na pomoc@iskon.hr i reklamacije@iskon.hr.

Ovo sve napravi ako si potpuno siguran da je do njih problem. Ako su tebi loše instalacije, loš napon u stanu i slično, tebi će i nakon zamjene i dalje pucati veza.

Postoji i mogućnost da je parica loša ili da si daleko od centrale (kao što je kod mene slučaj). Tu isto baš i nema pomoći osim da tražiš neki drugi ISP. Ako je parica loša onda to oni šalju T-Com-u (jer su u njihovom vlasništvu parice), da oni to riješe, a stvarno ne možeš znati što će na kraju biti sa tim.

Tako sam ja radio, zvao ih dosta puta (ovo sa točnim vremenima prekida, zagušenja je bitno, čak i poziva kada si ih zvao), ništa nisam postigao, pa par mail-ova sa svim vremenima koliko sam puta zvao, što su mi rekli, što sam probao ja, kako sam nezadovoljan, da nije uredu, bla bla, te u kojem sam naglasio da želim taj i taj router i na kraju je došao.

Probaj sve ovo, pa javi kako je prošlo.
Fantač je offline   Reply With Quote