Koliko sam ubra ovaj voli malo više okretaja nego onaj na HD6870. Onaj mi se vrtio uglavnom oko 26-30%, ovaj se vrti oko 40% i meni to ne smeta jer je stvarno bešuman. Na 55-60% počne bit glasniji (od diskova) i čuje se lagano, a oko 70-75% i dalje je nenormalno glasan (manje glasan nego kod referetnih turbina, ali isto nepodnošljivo), samo do te razine mi ni u igrama ne dođe, samo kad ga ručno postavim...
Uglavnon PP me malo jebe, al temperature su ok, s obzirom na ambijent
Samo poigram se ja s tim još malo pa ćemo vidit kako diše
EDIT:
Citiraj:
Autor Bleki
Temperature su ti previsoke.
evo moje trenutno
|
Ala jer moran svakome posebno natipkat

Ne radi mi PowerPlay kako treba, tvoja radi na 250 Mhz konstantno, moja (kao šta vidiš iz GPUZova gore) stalno varira između 250 i 800 s tin da većinu vremena radi na 800, stavi ti svoju na 800, stavi usis i ispuh na 7V pa sigurno nećeš imat 40°C

Temp su ok, zavrtija san OCCT 30 min, max mi je 80°C pri čemu vent ne ide iznad 55%, još da mi je ovaj PowerPlay riješit i na konju san

Jer ovako ona skoro pa stalno radi kao u loadu, iako ništa ne radi...debilizam.
EDIT:
Evo, ostavio preko noći GPU-Z na deskopu (A samo deskop je jedini režim rada pri kojem mi se Power Play ne blesira i kad daje 250/150 Mhz stalno bez variranja) i temp ujutro kad sam se probudio je bila 45°C. Dakle to je to, slično tvome... Da PP radi kako treba, takva bi bila i po danu, ovako nažalost varira između 50-60. Al probat ćemo to ručno uskladit...