Nisu toliko ogromne momci, slabo me pratite, zato san i spomenuo da san slične temperature imao sa HD5870 i HD6870 u istom kućištu
Meni +15/20 °C znači puno manje nego 15 db pa je ovo namjerno ovako, iako je i CM690 jako dobro "naoružano" ventilatorima i rupama.
Iman samo upuh 120mm i ispuh 120mm, oba su na 7V (cirka 900RPM) i iman mir i tišinu, čujen samo 2xSamsunga u RAIDu, a rješim se i toga kad uletim u kakvu lovu pa nabavin SSD.
Mislim mogao bi ja nabit još 3 ventilatora pa imat 15 stupnjeva manje temperature, to je najmanji problem, ali neću, neka meni tišine, ne brine me ništa dok su temp u granicama normale.
@HCS
Ne radi na 250 Mhz na 60 nego stalno varira između 250 i 800, pa je prosjek cirka 60, kad radi na 250 MHz malo duže, a to dobijem samo kad san na deskopu, onda padne na 50, šta je ok s obzirom na kompromis koji iman radi tišine, jer su i 5870 i 6870 radile na sličnim temp, u istim uvjetima
@Veki-os
Da, palo mi je napamet... al isto me čudi kako su 5870 i 6870 radile normalne. Vjerovatno je spoj XPa i drivera

Al dobro, sredimo to manulnim putem uskoro... Fala na infu