View Single Post
Staro 10.05.2011., 01:16   #30
pjer177
Registered User

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor estugarda Pregled postova
Zagrebom (a izgleda i šire) kola serija neisipravnih uređaja. Potvrđeno u servisu. To su oni na kojima se ne može pokrenuti instalacija firmwarea izvlačenjem USBa kao što je opisano na stranicama Prestigio-a.

Pretpostavljam da su u servisu koristili metodu opisanu gore, tokom koje je tablet odapeo. E sad, da sam to radio ja, pitam se što bi bilo sa jamstvom. Zato sam htio upozoriti. Naglasak je trebao biti na sami.
Sad vec ispadam glasnogovornik Prestigia (koji nije proizvođač ovog tableta, već su samo nakeljili svoju etiketu, a po svemu sudeću su trećerazredna firma), ali ni meni se nije htjelo updateati prema uputama opisanim na službenim stranicama (stavljanje update.img na uredjaj i izvlačenje usb-a), a uspješno sam nadogradio firmwareom uz onaj upgradetool ili kako vec. I na stranim forumima sam naišao na prigovore kako službeni firmware nije funkcionalan (ili je proces nadogradnje nedovoljno/krivo objašnjen). Inače, ako dumpam firmware s uređaja i stavim tako dobiven update.img u root direktorij, uređaj uredno ponudi instalaciju firmwarea.

Iako treba biti pažljiv, nekako mi se ovo čini kao pretjerana izjava (neispravni uređaji). No, možda najbolji savjet je ne nadograđivati uređaj jer novi firmware ionako ne donosi praktički ništa nova.
pjer177 je offline   Reply With Quote