Citiraj:
Autor estugarda
Nakon X1 sa WM6.5.3 i HTC Sense ROMom, koji bi za mene bio savršen da je malo veći, probao sam Desire. Mislio sam; to je HTC sučelje; ne može biti loše. Nije mi nikako sjeo Android. Mrzim to forsiranje Gmaila za sve i uploadanje informacija okolo. Ne mogu to smisliti, a bez toga je Android ograničen. I strašno mi je falila prava tipkovnica. Prodao...
Sad sam na X10, i opet nisam zadovoljan. Slično kao Desire. Pokušam snycati sa Outlookom. Ne može bez uploadanja na Gmail. Ondosno može ali s ograničenjima 3rd party aplikacije. Prijava na yahoo; jedva nakon muljanja i 3 dana natezanja i čitanja po netu. Syncanje je gernealno nightmare na Andoridu ako ne igraš po tuđim pravilima. Ne može se direktno seliti bookmarkse. Mislim ono c&p folder sa bookmarksima i gotovo. Ili export/import u HTML formatu. Ništa. Nula bodova. *ebeš open source kad ništa nije povezano.
Ne mogu preboljeti WM. Ne znam 100% zašto. Možda zato što ga koristim još od Motorole MPX200. Bez obzira na Open Source spiku ja na WM imam veću slobodu. Jednostavno je sve nekak funkcioniralo, pa makar malo sporije.
Nema više moba za mene. Star sam.
WM7 jedino još nisam probao, ali čini mi se daje otišao u smjeru Androida...Nek me ispravi netko.
|
Nabavi si HTC HD2. S pravim WM sa sense-om ,velik,brz ima sve sto treba. Za tebe kao stvoreno

Mozes rsediti i dual boot ,andorid + wm.
BTW, nakon brdo telefona,isprobavanja ,torture itd, na trzistu zapravo nema telefona kojeg bih duze zadrzao u dzepu.

. Ili je prevelik (HD2,Desire HD),ili premali(x10 mini),ili ima los zvuk i odlicnu konstrukciju(svaki HTC) ili ima odlican zvuk i bateriju a losu konstrukciju i neke mane (galaxy S plastika,i nema bljeskalicu za ljetno slikanje

). Onda sam naisao na nexus S. 4" ekran,odlican zvuk, dobar baterija, bljeskalica ,jako dobra konstrukcija. Touch screen malo zakrivljen za lakse tipkanje. Stvarno dobar telefon. Treba stavit neki modan cm7 rom i sve radi odlicno. 3300 kuna prosjek. Nije bas mainstream

Sad ih imam dosta, ponovo iphone 4 ,x10mini, ,c901 sad ce taj nexus i vjerojatno odose ostali. Osim ako ne uleti S2 povoljno