View Single Post
Staro 09.05.2011., 08:35   #179
Ranma 1/2
Anything Goes Martial Art

Ranma 1/2's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
@McG

mislim da je kod Intelovog Gxx chipseta problem ipak bio i u samim performansama te grafike koja je bila očajna i za običan uredski rad. osim ako se korisnik nije koristio isključio word-procesorima naišao bi na probleme i kod pokretanja web preglednika čim bi se na ekranu pojavio malo zahtjevniji grafički prikaz ili neki flash. po mom iskustvu Intel je neki ozbiljniji korak ka upotrebljivosti svoje on-board grafike napravio tek sa mobilnim X3100 grafikama, ili tu negdje. znam da je ovo mala digresija ali samo želim reći da je bilo i drugih razloga zašto Gxx chipset nije baš usporediv sa današnjom on-chip grafikom koja je zvijer Z68 je nešto druga priča jer ipak podržava i one "najjače" procesore iz serije i integriranu grafiku. ovo da će biti Z68 ploča bez video izlaza mi i nije tako čudno. očito žele smanjit cijenu finalnog proizvoda izbacujući fičure koji neće biti potrebni, samo se onda pitam čemu P-chipseti no dobro, ovo je već bila druga digresija

a ovo da ima ljudi koji će misliti da su chipovi s integriranom grafikom glupost neka im. uskoro možda neće imati ništa drugo za kupiti.

Ranma 1/2 je offline   Reply With Quote