Citiraj:
Autor rendula
Ajde ti lijepo objasni kako je tocno teklo sve to, jer po ovome sto je napisano tu i na bug forumu moze se zakljuciti jedino da si ti njega zavaljao za 500kn.
|
necu se uopce upustat u takve gluposti ja sam mu rekao AKO misli da sam ga zavaljo nema frke daj mi broj racuna da ti uplatim 500 kuna nazad cak ti ju saljem da provjeris da kartica ne funkcionira.
Citiraj:
Autor CsH_58
Sta ti nisam prodao ovu karticu?
"2. problem Prodao sam jucer graficku karticu 4870x2 2gb ddr5 sa arctic aftermarket kulerom znaci bolji kuler za tu karticu i bolje hladi. Meni je uredno sljakala kartica na mom kompu jucer do 12 sati znaci vrtio sam sve na full hdu na 24" monitoru sa svime na maksu znaci bila je pod optrecenjem i uredno je radila. u 12 sati zvadim ja nju jer sam nasao kupca i nadem se s kupcem predam mu graficku i sve ok. zove on mene da grafa ne funkcionira da baca blue screen kad se optereti, da nekad nece proc windowse, kao da ne radi, kaze s nekim driverima radi al rusi se pri opterecenju i sad di je sad problem nastao :S meni je sve sljakalo u mojoj konfiguraciji. Molim pomoc hitno, unaprijed hvala."
|
ne nisi imam 4870x2 dvije takve samo sam na prijasnju stavio arctic i stavio je u tvoju kutiju i prodao a TVOJU sam prodao frendu kojem je krepala