Tema: F1 2011
View Single Post
Staro 08.05.2011., 15:48   #382
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
opet odlicna utrka. malo cudno gledati utrku u kojoj ima po par minuta praznog hoda, stalno netko napada i prolazi nekoga, ulazi u boks ili tako nesto........ stvarno puno pretjecanja, nemam prigovora, jadan reziser kad ne znas sto prikazati .

sto se same utrke tice, alonso jedini koji je priprijetio dvojcu RBa. na kraju vettel, webber, alonso, hamilton, rosberg itd. ali jedini je alonso "malo" kasnio iza RBa, 10 sekundi iza vettela i manje od dvije iza webbera.

massa i schumacher - joj. ne znam sto bih rekao, obojica su bili dobri u proslosti, ali mi je sve vise tlaka ih gledati. cak i vise kad pogledas da i ferrari ide (alonso na trecem, neko vrijeme i cvrsto na drugom mjestu), ali i mercedes (rosberg na petom, cak i on kratko na drugom mjestu, ali konkurentan cijelu utrku).

jedino sto mi je zao sto nismo vidjeli kobayashija uopce danas, a covjek je takoder vozio jako jako dobro. sve u svemu jako dobra utrka, vettel od pocetka nije imao posla osim ostati prvi, ovi su se iza lijepo prestizali, ja vrlo zadovoljan .

i da, trebao je massa dobiti prolaz kroz boks za gresku lolipopa ili kako se vec zove covjek sto ga pusta iz boksa. sto se petrova i schumachea tice, po meni sve cisto, zar borbe. i jedva cekam spanjolsku, dva tjedna..........

Burko je offline   Reply With Quote