View Single Post
Staro 08.05.2011., 07:47   #1862
Mad_Duke
Guest

Peter nije nikada ni postojao LOL(nitko ga se ne sjeca)

Peter nije postojao, Fauxlivia je djevica marija i zatrudnila sa bogom, a Walter je u oduvijek u mentalnoj ustanovi gdje je završio slučajno i nikad sreo oliviu! Još će na kraju ispasti da je rješenje za zatvaranje svih procjepa u pjesmi grbavih kitova koje će morati prenositi u klingonskom bird of prey koja ima bazen napravljen od prozirnog aluminija u sebi!

Mislim da će cijeli taj story arc završiti sa prvom epizodom. Ili će Abrams izvaditi iz guzice "svi su zapravo cijelo vrijeme bili mrtvi" kartu!-->
Ma daj! Taj Fringe kao i sve što Abrams radi za svaku inteligentnu i dobro napisanu ideju napravi dvije loše!

Spojler nadalje:

Zar stvarno. Lik otiđe u budućnost, odnosno u prošlost nakon kaj uništi drugi svijet kako bi spojio jedne i druge te ih "ujedinio" sa jednim epskim "Why can't we just get along" ? Ovo je valjda najveći Abramsov bulšit nakon onih mačeva u star treku 2009. Mislim da bi čovjeku konačno nakon toliko godina i kuršlusa koji je bio jedan Lost (većinom) mogao netko objasniti kako samo zato što ima opciju nešto dodati kaj se sjeto ne znači da treba

Citiraj:
Autor warlock25 Pregled postova
Ajme ljudi jel vidio tko finale 3 sezone Fringe-a?

Pa to je nesto predobro.Jedva cekam 4 sezonu kak ce se prica odvijat

Peter nije nikada ni postojao LOL(nitko ga se ne sjeca)

Peter nije postojao, Fauxlivia je djevica marija i zatrudnila sa bogom, a Walter je u oduvijek u mentalnoj ustanovi gdje je završio slučajno i nikad sreo oliviu! Još će na kraju ispasti da je rješenje za zatvaranje svih procjepa u pjesmi grbavih kitova koje će morati prenositi u klingonskom bird of prey koja ima bazen napravljen od prozirnog aluminija u sebi!

Mislim da će cijeli taj story arc završiti sa prvom epizodom. Ili će Abrams izvaditi iz guzice "svi su zapravo cijelo vrijeme bili mrtvi" kartu!

Zadnje izmijenjeno od: Mad_Duke. 08.05.2011. u 07:57.
  Reply With Quote