kako dokazati da je graficka popravljana? mislim, cista kupceva greska, niti prodavaca, niti prvotnog prodavaca.
situacija: graficka dode vlasniku, graficka ne radi. nema "joj kme, moj ce ju tata zapeci u pecnici, a ja staviti 500 kunica u dzep", i onda kada ne radi - daj sve pare nazad ili cu te na sud.
tko je i kako popravljao graficku karticu? tata? aloha, mi pricamo o covjeku koji ima minimalno 35 godina (ako cemo uzeti u obzir da kupac od 15 godina ima 1000 kuna), i mozes si misliti kako je to - tata popravljao. svatko iole odrasliji se nebi zajebavao nego bi poslao graficku nazad, dobio bi pare nazad, i mirna bosna. a ovako stvarno ispada ko' da je kupac htio i graficku i 500 kuna manje.............
i da, nebi se nimalo niti cudio da je graficka skurena OCom, ili ko' zna kakvih napajanjem, ili ko' zna kakvih rukovanjem. iznenadili bi se koliko je sve muskih sposobno za sve OC/popravak, a ne zna odvrnuti i spojiti bocu za plin. bez uvrede ikome, ali sud? jedino pod uvjetom da je snimao svaki trenutak sa karticom od trenutka kada je dosla do njega pa dok nije skuzio da ju je netko vec przio. inace je sve rijec protiv rijeci, a posto si ti ponudio cijeli iznos - jedino mi logicno da je kupac htio staviti 500 kuna u dzep. sada kada nije uspjelo bi 500 kuna ipak nazad, e pa zajebi.
EDIT.
koja je u igri od ove dvije za 1000 kuna,
GTX 275 ili
HD4870 X2? cisto informativno?