View Single Post
Staro 07.05.2011., 13:10   #164
Radikal
Zlotvor
Moj komp

Radikal's Avatar

Datum registracije: May 2008
Kratak osvrt

Same pohvale za misa.

Igrom slucaja sam ga dobio na poklon iako sam i o njegovoj kupnji razmisljao pa je pogodak za 5+!
Za sada jedino sto mogu reci da sam jako zadovoljan udobnoscu, dodatne tipke super rade, lako ih je razlikovat zbog karakteristicnih oblika, lagano se pritisnu dok opet nije ih lako slucajno stisnut, taman kako spada, ne treba se navikavati jer su dosta diskrentne ukoliko ih ne koristite dok su lagane za nac ukoliko vam trebaju, nema pipkanja uokolo, sve je na dohvat ruke.

Kotacic je zakon, taman, ni pretezak za stisnut, ni pre lagan, nema tendenciju bjezanja u lijevu i desnu stranu na slucajni pritisak.

Napomena za ljude znojnih ruku:
Mis dobro lezi u ruci i kada se znoji, nije neki svemirski odlican grip ali ni ne klize u intenzivnim uzbudenjima u igranju.

Sve u svemu, jedina zamjerka koju imam (ne nije kabel koji je pre debel, niti baterija - iako bi obje stvari mogle biti mrvicu bolje ali to je vec stvar osobnih preferenci posto mi niti jedna ni druga ne smetaju) je to sto sam prije koristio simetricne miseve tj. zadnjih godina razer copperheada pa mi se sad desava da dijelom podlaktice vise struzem po podlozi misa zbog ergonomskog oblika g700, ruka mi se vise prislanja na vanjski rub podlaktice sto nakon nekog vremena igranja ili rada malo smeta (previse trenja pa imam osjecaj da po brusnom papiru povlacim ruku) no to nije bas i neka zamjerka na misa nego na moje drzanje istog i cisti period navikavanja (ako netko ima isti problem i rjesenje molim kontaktirajte me).

Eto, koliko sam uspio vidjeti, mis je u microline-u u njihovom iq-centru na zitnjaku 498 kn.
Mislim da je to dosta novaca ali isto tako g700 je zbilja odlican proizvod i necete pozaliti ako ga isprobate.

Sada samo moramo vidjeti kako ce se ponasati nakon dvije, tri godine koristenja. Zivi bili pa vidjeli!