Citiraj:
Autor TheEmpress
Tog iz 2008. uopće ne brojim pod PoP nastavke, kolko je to loše bilo. Ne znam koji im je vrag došao s tim... Ja nisam za niš rekla da je loše zato jer mi ne paše, pa ne znam kaj si zabrijal. :/ Osim ako je taj komentar išao nekome drugome... Uglavnom, da skratim priču, AC i PoP, pogotovo Warrior Within su mi jedne od najdražih (i realno gledajući najboljih) igara ikad.
|
op op op jel se ovo neko naljutio?
gle, kažem ti da sam igrao prvi creed, mislim da sam dovršio veliki dio igre, svakako dovoljno za relevantan zaključak o istoj.
i kako to sad ne brojiš
taj PoP u PoP nastavke?

- assuming da je to baš taj nastavak, jel...ja sam svojedobno naletio na dva, sad da me ubiješ za točna imena...al ugl, jedan je bio u cell shading grafici, drugi ne. kako nisam ljubitelj cell shading grafike, izabrao sam taj drugi za igru. ostalo su fontane.
warrior within ko najbolji - pa i nije loše...e sad, jbg, moram ti priznat zašto ga ja više volim od ostalih dijelova: zbog ost-a, chatwood i zur su napravili bogovski posao, sa godsmack-ovom 'straight out of line' u fade out-u igre ko cherry on top.
p.s. a pukla bi da nisi napisala ono boldano iznad, ha?