Citiraj:
Autor bluefluid
Biti ce i jacih, bez brige, vec se uokolo vrti slika novog crosshaira (tj. kutije, lol  )
|
ma ne radi se o tome, štoviše meni su te RoG i slične ploče ploče odbojne. totalni overkill. znam da se svaki gejmer pali na njih jer imaju uber-dizajn i šarane su i možeš staviti 10 grafulja na njih ali mene više oduševi ploča koja je svestrana nego neka i sa sa OK cijenom a ne neki ekstremi. gledajući onu
M5A99X nisam dobio neki taj feeling. kažem, može biti jer sam isti dan detaljnije proučavao Z68 za Intela pa sam bio pod dojomom, dok samo ovu samo preletio u članku. Magarac je dobro opisao, bitan je bang for buck, i oduvijek je bio kod AMD-a bilo da se radi o pločama ili procesorima. onim iz srednjeg segmenta ili onim iz višeg.
malo su mi nepregledni ti chartovi a nisam baš siguran da ih kužim. ali ako sam dobro shvatio jedino bi FX-8110 trebao biti
au pair sa i7-2600K dok su ostali ispod kad su CPU performanse u pitanju. ako bi ih uzeli kao točne meni je to očekivano jer su LLano procesori zapravo sadašnja shrinkana arhitektura kojoj je dodan GPU. kao što Intel sada ima bolji per clock performance za očekivati je da će imati i dalje u usporedbi sa "starom" AMD arhitekturom. ali očito da očekuju da će taj integrirani GPU donjeti prevagu kod mnogih korisnika kojima nije bitan svaki FPS igrama i kojima će snaga jednog LLanosa biti i više dovoljna.