View Single Post
Staro 06.05.2011., 19:01   #7
tOta
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Znači i u Scorpio diskovima ista stvar? Moram pogledat na svom. Inače da, kad je komp neaktivan (recimo čitam stranicu PDF-a) svako malo se čuje roštanje iznutra (ne ono dok zapisuje podatke nego baš karakteristično škripanje). Od prvog dana.
Ne bi ni pomišljao da na svome pogledam, dok nisam povezao žalopojke na SPCR, NotebookReview forumima sa misterioznim pucketanjima svako malo dok je aktivnost korisnika minimalna. Kod mene je relativno star model manjeg kapaciteta (WB2500BEVT), računam da su samo na novije stavili to čemu se Green serija dičila, kad vidi vraga imao sam to cijelo vrijeme i nisam znao. Mislim da rijetko tko koristi laptop na bateriji, a da mu stoji idle i da će sa tim parkiranjem uštediti bateriju, eventualno S3 standby, dok kad je AC u pitanju, ne vidim nikakve prednosti, možda ste primjetili onaj sporiji odaziv / lag ako se ništa nije radilo jedno vrijeme, koliko sam razumio tada se glave vraćaju sa parkinga.

Ne znam kako se usudi WD javno pisati o Green seriji kao jedinoj sa defektnim agresivnim načinima štednje energije, kada jedan Scorpio (Blue) ima isti tajming (8 sek), čak se spominje 4 sekunde (!) kod 750GB-tnog modela. Čini se da nisu ništa naučili od Seagatea, po narodni, kašalj se ne može sakriti.
tOta je offline   Reply With Quote