View Single Post
Staro 06.05.2011., 13:18   #6
KorisNick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2010
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Gle! Od početka teme znaš odgovor na svoje pitanje. Imaš lijepo skupe dućane i kupuj iz njih! To što se bojiš za svoje pare preko internet bankarstva je u današnjem svijetu i vremenu je čista paranoja jer je veća šansa da će te netko opljačkati ili zgaziti na putu do dućana nego da ćeš popušiti pare preko internet bankarstva kad kupuješ sa poznatih stranica/servisa.

Uvijek postoji šansa da svoju paranoju izbjegneš tako da daš nekom frendu pare da ti kupi prek svoje kartice, a zauzvrat čovjeku plati ćevape, pivu, pljuge ili kaj već.

I da, na tvoj eventualni odgovor "ali nitko od mojih nema" ću te zamoliti da ne trošiš ljudima vrijeme!
Temu sam otvorio da mi ljudi koji kupuju u HR, kažu najpovoljnije dućane kod nas. Jer na internetu ful malo ima informacija, o povoljnim dućanima kod nas. Znam da ima skupljih dućana, al mene zanimaju oni jeftiniji, dakle najpovoljniji kod nas. A što se tiče ovog internet kupovanja, sumnjičav sam iz više razloga. Neću ih sad nabrajat, nego me zanima jedna stvar, dal ako se odlučim za takvu kupnju mi treba neki antivirusni program odnosno neka zaštita protiv hakera i ovih što neometano upadaju u privatne podatke. Dal je to isplativo uopće kupovat, npr Bit Defender dal će me on zaštit prilikom takve kupovine od neželjenih upada ajduka?

Citiraj:
Autor Anphonic Pregled postova
Kad se već bojiš kupnje karticom, imaš stvarno dobre cijene recimo na Base-Hostu. Odabereš igru, odeš u banku i uplatiš čovjeku na račun i za par sati stiže key (retail igre sigurno nećeš nać ovako jeftino). Ne vidim jednostavniji ili bolji način za tebe, a za gore spomenuti sajt potvrđujem pouzdanost (puno puta kupovao i nikad problema).
Pa gle nije da se nešto naročito bojim, već jednostavno nemam povjerenje u to da su podaci koje tamo iznesem posve sigurni. Jer ipak je internet javna mreža, i svakakvi likovi nju koriste, internet je danas posto najnormalnija meta razno raznih hakera pedofila kriminalaca svih vrsta, jer oni znaju gdje ima ljudi ima i šansa da si omaste brkove, tako je to oduvijek. I oni su otrkili, čari interneta. Ja bi najrađe kupio preko ovog game.co.uk, jer imaju stvarno povoljne cijene al ne znam koliko je to sigurno, dal mi vi preporučate da to napravim, i jeste li vi kupovali koji put preko njih?

I da te pitam, kako funkcionira ta opcija CD-key, oni mi dadu neki program s kojeg ja skinem igru na svoj kompjuteri ili kako nisam još takvu opciju koristio?

Uglavnom, hvala na odgovoru, možda i preko njih probam.

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 07.05.2011. u 10:44.
KorisNick je offline   Reply With Quote