Citiraj:
Autor Mad_Duke
@Ziiky
Evo, dodao sam Rom Collection Browser. Radi OK! Ali dobio sam ono kaj sam očekivao da ću dobiti. Mislio sam ako netko zna za one video kerefeke, ali dobro! Kaj je tu je.
|
Nemam pojma kakav front end je tip koristio za one filmice, u opisu spominje nekakav PS3Media Server koji mu transkodira video sa kompa na XBOX (koliko sam shvatio rijec je o XBMCu na XBOX konzoli)
Probaj ga kontaktirati preko YT-a nek ti objasni i opise sta je koristio!
Citiraj:
Autor Mad_Duke
Nego da te pitam. Vidim plugin za MAME frontend, a MAME bi htio imati posebno od GBA,SNES,SEGA... Rekao si da si probao. Kak funkcionira. Dal je dosta samo dodati neki path za ROM-ove ili ima bancije sa BIOS-ima etc. Jer znam da sam se svojevrmeno krvavo borio sa MAMEom.
|
Ne znam sad tocno sta sam ja koristio. Sa torrenta sam u kompletu skinuo romove i emulator. Radio mi je iz prve onako kako emulatori rade, drkenjas se sa slikom, komandama i sl. Kako sam ga podesio na kompu tako mi je radio i u XBMC-u. S time da sam u XBMC-u u launcheru morao podesiti/forsati extended display prikaz posto mi je i inace XBMC na sekundarnom monitoru, a launcher je nativno dizao emulator na PC monitoru. Nije bilo puno fantazije.
Sto se tice dodavanja romova ... dodao sam path od foldera gdje sam ubacio sve romove, nemas potrebe dodavati pojedinacne putanje za svaki rom.
Citiraj:
Autor Mad_Duke
I još jedno pitanje. Mislio sam da sam skužio, ali me ubija u pojam jer nikak da mi radi kak spada. Dal znaš neki jednostavni način u XBMC-u (imam na windowsima) kako napraviti custom menu tipa GAMES pa onda u njema da imam recimo "Emulators" koji će pokazivati kad se klikne na npr. "Rom Collection Browser" i pokrenuti dotični. Ja se igrao sa XML-ima ali brijem da radim nekaj krivo! Imam Transparency skin.
|
Pa imas vise nacina za to, ne znam za taj Browser, nisam ga koristio, sta je to? Nesto kao launcher, ali orjentiran iskljucivo na romove? ...
U postavkama skina idi pod
MENU i kreiraj vlastiti meni
EMULATORI
Sve ostalo dodas u podmeni na nacin da konkretan addon stavis u favorita pa ga odatle povuces u podmeni ili ga direktno odaberes iz padajuceg izbornika koji ti se ukaze kod kreiranja menija i podmenija. Kazem ima vise nacina, ne moras prckati po kodu, sve mozes odraditi iz XBMC-a. Mozes postaviti da ti glavni meni bude trigger za addon, a konkretno zasebno dobiti emulatore kao stavke menija ... tesko. Nisam probavao, ali sama cinjenica da su oni dio i stavka nekakvog launchera, a nativno su PC program govori mi da ces tesko to napraviti rucno, bez prckanja po kodu ili koristenja specializiranog addona.
Najjednostavnije ti je pod glavni meni staviti podmeni koji ce ti aktivirati launcher a u njemu biraj emulatore koje zelis igrati.
@ tintin
http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=756