Citiraj:
Autor fler
pa sad, ne znam jesi čuo ali: ovih dana je online kupovina poprilično sigurna, nemaš baš razloga za toliku brigu ako imaš imalo mozga u glavi (posebno ako kupuješ u kombinaciji eBay + PayPal).
ako, pak, misliš da je pametnije plaćati (nepotrebno) prenapuhanu cijenu uz vrlo ograničen izbor - pravac Algoritam.
|
Čuo sam za taj PayPal, al jel to sigurno, i jel se plaća članarina? Pa zato i pitam, gledam na primjer ovaj CroVortex, stari moj cijene su im sve skoro duple, gledam game.co.uk, cijene su im stvarno ono prva liga, al šta mi to vrijedi kad moram kupovat preko neta? Mislim nisam baš za tu internet trgovinu, nekako nemam povjerenja da mi neće iskoristit karticu u "privatne svrhe". A i vidio si šta su sad napravili ovi Sony-u, milioni korisnika su ostali pokradeni za svoje privatne podatke i kreditne kartice kojima su kupovali preko interneta. Doduše na meni se ne bi baš pretjerano usrećio, jer nemam previše love na Visi PBZ, točnije 500 eura al ne bih volio da mi ih netko preko noći popali. Više volim ono od ruke do ruke šoping, nego ovako iz daljine.