View Single Post
Staro 06.05.2011., 01:00   #1
KorisNick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2010
Gdje kupiti PC-igre u HR?

Ili još bolje u rijeci, jel mi može netko reć neki dobar kvalitetan i jeftin dućan kod nas. Načuo sam da u Tower Centru ima za kupit, al nisam još bio nisam stigo još. Uglavnom, po internetu tražim al nisam ljubitelj ovog kupovanja preko interneta, već uživo. Pa me zanima pošto nisam još naišo na ponudu dobrih dućana za igre kod nas, da me neki koji su upućeniji i koji su na vlastitom iskustvu zadovoljni s nekim od takvih dućana upute na iste. Možda ovo nije baš tema za ovaj pdf, al riječ je o igrama, pa bi molio da me se obavijesti putem pp-a ako se tema prebaci negdje drugdje. Uglavnom hvala svima za odgovore, unaprijed. I nemojte me savjetovat s onim shopingom kod engleza, točnije game.co.uk, jer se tamo mora plaćat preko interneta a to ne smatram previše pametnim. Tako da hvala još jednom, i stvarno ne otvaram ovo za spamiranje već stvarno ne znam gdje ima za kupit po povoljnoj cijeni nove igre. Uglavnom su cijene ili prenapuhane, ili nemaju te igre koje ja tražim, zato tražim pomoć od vas ovdje jer sam siguran da ste upućeni i da dosta vas kupuje igre. Pozdrav.
KorisNick je offline   Reply With Quote