Citiraj:
Autor xulos
U bfbc2 ovi driveri izazivaju crno bljeskanje ekrana pa treba ostati na 266 seriji.
|

Gdje točno? Igrao sam jedno 3-4 sata i na GTX 560 niti jedna puknuta tekstura, nebulozan pad FPS-a, lag niti bljeskanje ekrana. Inače, sad sam imao priliku vidjeti kako je tip sa cca 50 metara udaljenosti ispalio RPG prema meni, vidim raketicu kako leti prema meni i još se stignem okrenuti i potrčati a sve bez ikakvih zastoja. Nažalost, bio sam u kući i raketa je zveknula u plafon pa sam ipak morao na respawn

. Sa starim drajverima mi se dešavalo da vidim da nešto leti prema meni ali sam imao nekakav lag pa uopće nisam uspjevao okrenuti se i potrčati, eventualno sam uspjevao pomaknuti se u stranu. Namjerno kažem lag jer nije bio pad FPS-a, dešavalo se da u scenama sa puno eksplozija ne uspijevam pogoditi protivnika sa 2, 3 ili 4 metra udaljenosti, pucam u protivnika i vidim da ga ne pogađam, nema one indikacije >< kad nekog pogodiš. Sada više nemam tih problema.
Bljeskanje ekrana ti se pojavljuje odmah na početku mape ili kasnije tijekom igre?