Citiraj:
Autor >>>KUKY<<<
Razer ima salmosu i (nasljednika) abysus-a. To su jednostavni i lagani misevi bez puno nepotrebnih buttona a ispod haube se nalazi zadnji krik tehnike.
|
Skoro si sve dobro rekao.
To su zapravo jednostavni, lagani, preskupi miševi bez korisnih dodatnih gumba. A ispod haube im se ne skriva ništ posebno (ja rastavljao

).
Citiraj:
Autor >>>KUKY<<<
Kada je logitech napravio dobar simetricni mis male mase i dimenzije poslje mx 300?
|
Čemu praviti simetrične miševe u ovoj klasi? I još k tome male?! Pa nismo svi djeca, nekima trebaju i veći miševi...
Preko 90% korisnika su dešnjaci, a ostatak su valjda ljevaci. Ne znam nikog tko je do podne dešnjak, a poslije podne ljevak..

Malo jest zajebano ako si ljevak, al objektivno se ne može nikome zamjerit to što pravi miševe samo za dešnjake.
Citiraj:
Autor >>>KUKY<<<
Pa ipak Dottore, ja cu reci da su Lođitek misevi teski. 
Netko trazi tako nesto netko ciglu kao , recimo mx518. 100 ljudi sto cudi 100 zena... 
|
Ovo ću shvatiti kao neozbiljnu šalu.

Jer kao prvo: ergonomski oblikovani miševi uopće ne sliče na cigle.
A kao drugo: griješiš ako gledaš samo težinu miševa po rivjuevima. Moj MX518 još ima teflonske nožice koje izgledaju ko nove.
Evo sad sam ga s malim prstom frknuo po parketu preko cijele sobe, samo kabel ga je zaustavio.

Nema trenja = ne osjećam njegovu težinu.
Citiraj:
Autor >>>KUKY<<<
Sve poslje toga su uglavnom izlazili misevi uglavnom za desnjake, a simetricnih ni za lijeka.
|
Tu se slažem s tobom. Ali jbga, vrijeme simetričnih miševa je po meni prošlo.
Sve više napora se ulaže u ergonomsko oblikovanje alata, od automobila, preko miša pa do WC školjke.
**A moglo bi se i više poraditi na boljem dizajnu tipkovnica. Ne znam kako vi, ali mene ruke znaju zabolit nakon dugog tipkanja..