View Single Post
Staro 12.02.2005., 01:01   #11
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Re: ljepo molim pomoc :)

Citiraj:
Originally posted by ludaman
zvuci glupo al stari mi stalno sere da koji ce mi vrag nova maticna i procesor tak moram nes poduzet!
Stvarno, stari ti je govno. Takav meni ne bi bio u kuci. A, neee. Lijepo ti njega isamaraj fino. Pa ga opali jednom za to sto te napravio. Pa jos jednom sto ti je mijenjao pokenjane gace. Pa opet sto te hranio, skolovao, kupio ti racunalo na kojem sada pises ove gluposti, brinuo se za tebe kada si bio bolestan, placa ti telefonski racun koji opet spizdis na pisanje ovakvih gluposti. I jednom onako jako, zato sto ti ne zeli kupiti novo racunalo na kojemu bi ti, predpostavljam, okretao masne pare. Pa bas ti je smece taj tvoj stari, stvarno.

Zasto umjesto toga ne bi napravio nesto drugo. Recimo, oprao susjedu auto svaki tjedan (5 susjeda tjedno, 20din... ovaj, kuna, pa se skupi)? Zaposlio se preko student servisa (il kako se to vec zove) ili preko ljeta? Ili recimo zagrijao malo stolac i prosao s 5, pa bi i lijepa rijec vjerojatno bila dovoljna. Inace, ne znam zasto nisi zadovoljan svojim racunalom, kada je ono cak i za danasnje pojmove sasvim solidno i brzo.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote