Citiraj:
Autor Thermaltake
Sve je rečeno, word.
Meni su kod njih telefon i televizija stvarno super nemam na to dvoje nikakvih primjedbi, ne šteka ko šta zna IPTV, radi od kad sam upalio ovaj digitalni risiver sve 5. Telefon isto uredno radi čist zvuk, mada sam od nekih čuo da im se zvuk ponavlja no ja s tim nisam imo problema, isto sve 5, jedino taj internet je problem. Al ako sam dobro skužio naspram ostalih provajdera imaju najpristupačnije cijene ili se varam?
|
Ja imam kombinaciju Bnet televizija + Amis telefon i internet, pratim ovu temu jer sam mislio uzet 3d paket prije kojih godinu dana, ali su vec tada imali ljudi problema s youtubom bio je uzasno spor na bnetu. Na svu srecu da nisam prosao jer bi poludio s njima. Sto se tice cijene neznam Amis telefon+internet rade savrseno, za 168kn se dobije 8mbita Internet i 1500 besplatnih minuta mjesecno, to je super cijena, s time da na godisnjoj razini oko pola sata ima problema s vezom u sve ostalo vrijeme bilo kad se moze ostvariti maksimalna brzina i odlican ping.
Zacudilo me samo kako su neprofesionalni ja sam nekad davno bio na BBM (jos kad su se igrali s 0800 brojevima i kreditima dok ih HT nije zeznuo) ako se tako zvao, pa globalnetu i uvijek su bili profesionalni, dok se nisu spojili s DCM-om pa sad je to sve preimenovano u B.net.