03.05.2011., 23:05
|
|
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Autor Bono
Obozavam kad netko uleti s pametovanjem i spustanjem svih ostalih, a ni sam nezna.
VIP nikad nije imao neki posebno jak link, a Metronet ima jak link, a za jaci treba i platiti. A ovaj biser da im je backup link preko Carneta ili da Carneta ne da veci link je zesci biser. Carnet ima 10gbita primarni i 10gbita sekundarni backup link i to je namjenjeno iskljucivo za edukacijske potrebe, a jedino sta bi Bnet mogao imati s Carnetom je preko cixa i to je to. A preko cixa ne moze biti backup link jer je to samo peering s drugim ISP-ovima preko CIX-a. T-com, Iskon, Metronet imaju deblji link od Carneta, naravno to je poslovna tajna, skoro pa i Amis po debljini linka bi mogao biti blizu Carneta.
A ako se u kvartovima dogadaju zagusenja, treba uloziti u infrastrukturu sta se ne radi nego se dere po debilnim reklamama, pametni ljudi rade tamo kad je sve otislo u marketing, a kad i navuces nekoga brzo ce otici jer je usluga srednja zalost. Evo i ja uskoro odlazim s Bneta jer ih vise ne mogu gledati.
|
Sve je rečeno, word.
Meni su kod njih telefon i televizija stvarno super nemam na to dvoje nikakvih primjedbi, ne šteka ko šta zna IPTV, radi od kad sam upalio ovaj digitalni risiver sve 5. Telefon isto uredno radi čist zvuk, mada sam od nekih čuo da im se zvuk ponavlja no ja s tim nisam imo problema, isto sve 5, jedino taj internet je problem. Al ako sam dobro skužio naspram ostalih provajdera imaju najpristupačnije cijene ili se varam?
Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 03.05.2011. u 23:12.
|
|
|