View Single Post
Staro 03.05.2011., 21:51   #15
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor DeadMan+ Pregled postova
ovo ce biti DX10/11 only igra jer se radi o Frotbite 2 engineu, IMHO ima potencijal dobro izgledati
nhf, ali mjerilo kvalitete igre nikada nije bila grafika.

pogledaj samo kakve su sve današnje igre (bar velika većina,ima bisera,ali rijetkih) ,sve lijepo ,krasno i bajno a gameplay toliki škart ,da mi se već diže kosa na glavi od same pomisli.
šta mi znači i crysis grafika ako igra bude (a imam lagano dobar filing da bude!) kvazi konzolitis port sa potencijalno katastrofalnim kontrolama... (ok možda pretjerujem ,ali i ne previše...

Citiraj:
Autor panisher20 Pregled postova
ja imam neki osjecas da se opet nadamo uzalud, jedino kaj mi malo dize vjeru je taj novi engine koji stvarno vrhunski izgleda, al opet bez prave doze igrivosti meni ta grafike nis neznaci
upravo to, nemožemo se oslanjati na engine da izvuče stvar.
jednostavno ,svaki se naslov gleda sa distance u početku zbog možebitnog *Faila* ,i to se potvrdi naravno (ajd ,nekako mi je izuzetak shift2).

a pogledaš li politiku današnjih developera i kompanija, slijedi nam još jedan lijepi (relativno) port sa konzola.

ko i sa svim zadnjim nastavcima - Živi bili pa igrali.