Citiraj:
Autor Veki-os
Ovo je katastrofa,to što oni rade nije normalno!
Hoču kupiti stvar vrijednosti 450kn oni to ne mogu naručiti iz Zagreba,pa to da nekome pričaš ne bi čovjek vjerovao.
Poštarina im je 55kn,pa jel oni to avionom šalju da dođe toliko?Slao sam puno paketa,raznih veličina i kilaža i uvijek je oko 25kn samo je u Stinksu 55.
Što je najžalosnije,jedino kod njih u OS možeš kupiti malo "egzotičnije" stvari,Vemila nema,HG šrot je smijurija i tak...
Jako žalosno 
|
A zamisli tek tragedije kad kupuješ kao ja, artikal od 50 kn, a oni traže još 55 poštarine

A u Splitu je stanje isto kao i Osijeku, od "jačih" firmi tu je Links i HGSpot koji je na koljenima, ostalo su ili lokalne kvazi trgovine (Procesor) ili mali lokalni dućani sa 50% skupljim artiklima
Citiraj:
Autor Tomek32
Mr.Ex President...
Zakon kaze da ti moraju zamjenit artikal sa onim istih ili boljih karakteristika.Malo su te zaj.Trebo si inzistirat na necem jacem.
|
Nakon 50 dana igranja mačke i miša, stvarno nisan ima volje za nove dopise, svađanja, prepucavanja. Tako da san prihvatio to šta sam dobio i generalno sam zadovoljan, iako kažem, možda je 6950 bila realnija zamjena nego 6870.