View Single Post
Staro 03.05.2011., 10:43   #300
fishkal
Premium
Moj komp

fishkal's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Na ovom aceru o kojem sam pisao je win 7 SP1 64 bit. Baterija sigurno izdrži 2 i pol sata, ne znam točno koliko joj je limit, nisam išao do kraja.

U usporedbi s tim HP G62, acer ima bolji proc, bolju grafu, više rama i veći disk, ali i puno kraću garanciju (1 godina naprema 3 godine.) Produženje garancije na 3 godine za ovog acera je oko 380 kuna.

Ja osobno sam imao veliko nepovjerenje prema aceru, pa sam kupio HP lap koji mi je crkao nekoliko dana nakon isteka garancije od 1 g (idiot nisam produžio garanciju), zato smatram da je garancija jako bitna.

Također kombinacija acer plus amd proc mi je na prvi pogleda također bila upitna zbog zagrijavanja, buke i s tim povezane pouzdnosti. Ali ponavljam, ovaj acer me oduševio svojim mogućnostima, izradom, tihim radom i niskim temperaturama. Uz nadoplatu garancije na 3 godine taj lap je još uvijek ispod 4000, i po meni je najisplatljivija kupovina.

Dakle najbolje komponente za tu lovu, plus duševni mir s nadoplatom garancije, koju se može kupiti tokom trajanja osnovne garancije (1 g), ne treba odmah.

@extacod
Ovdje imaš test grafe i ponašanje (fps) u pojedinim igrama pa pogledaj jel ti to dovoljno. Koliko vidim CoD MW2 je igriv na high, Mafia na medium, NFS Shift na medium a Fifa na high postavkama.